GELIFT liftwedstrijd Kopenhagen via Bremen

 • Nov
  10

  GEWIS gaat dit jaar naar Kopenhagen! Maar hoe snel, dat moeten we nog afwachten... Als je meegaat met GELIFT dan kun je niet alleen een geweldige liftwedstrijd verwachten, maar ook een goedkope citytrip naar maar liefst twee prachtige steden!

  Wat je krijgt: Vrijdag: liftend in tweetallen gaan we naar Bremen. Bij aankomst is er de gelegenheid om te genieten van het geweldige uitgaansleven ter plaatse of om op andere wijze de stad te ontdekken.

  Zaterdag: we zetten onze wedstrijd voort richting Kopenhagen. Aankomst in Kopenhagen zal rond etenstijd zijn, waar het eerst arriverende koppel de GELIFT wisseltrofee in ontvangst mag nemen. In de avond maken we de stad onveilig, en uiteindelijk is er ook een overnachting in een jeugdherberg.

  Zondag: heb je de hele dag om Kopenhagen te ontdekken. De commissie zal zorgen voor wat leuke suggesties, maar het is ook prima als je op eigen houtje de stad in wilt. Halverwege de avond nemen we het vliegtuig terug naar Eindhoven, zodat we diezelfde avond nog terug zijn in Eindhoven.

  Inbegrepen in de prijs:

  • overnachting in Kopenhagen + ontbijt
  • overnachting in Bremen + ontbijt
  • benodigdheden voor tijdens de reis (een kaart, een liftgids, een commissieboekje)
  • programma in Kopenhagen
  • terugreis met het vliegtuig van Kopenhagen naar Eindhoven

  Inschrijving is op persoonlijke basis, beide leden van een tweetal moeten afzonderlijk inschrijven. Na de inschrijfdeadline is de inschrijving bindend.

  Er kunnen maximaal 14 teams deelnemen aan de wedstrijd, dus schrijf je snel in.

  Start
  vrijdag 10 november 2017 14:00
  Einde
  zondag 12 november 2017 23:59
  Locatie
  Overal tussen Eindhoven en Kopenhagen
  Inschrijven voor
  zondag 8 oktober 2017 23:59
  Kosten
  €65,-

Huidige inschrijvingen