Activiteiten

Infima
Tijdens het vlaaienrondje:
Dhr. Rienstra: "Eigenlijk moet je alleen maar vlaai geven aan mensen met macht."
Eefje: "Dat klopt, maar wij zijn ook nog jong en naïef."
Dhr. Rienstra: "In ieder geval jong ja."

Bezoek het infima archief of stuur infima in.

Contact informatie
Studievereniging GEWIS
MF 3.155
Postbus 513
5600 MB Eindhoven
Tel: +31 (0)40 247 2815
Fax: +31 (0)40 243 6685
E-mail: bestuur@gewis.nl

Activiteiten

Komende activiteiten:

147e Algemene Ledenvergadering

Datum Ma 05-10-2015 18:00u
Locatie MF11/12
Omschrijving Geachte GEWIS-leden

Op maandag 5 oktober zal Studievereniging GEWIS haar 147e Algemene Ledenvergadering bijeenroepen. Bij dezen zijn al haar leden uitgenodigd om deze vergadering bij te wonen, zoals vereist conform HR artikel 4.

Tot uiterlijk 4 dagen voor de vergadering kunnen er nog nieuwe punten aangedragen worden. De stukken zullen komende week op de website gezet worden onder http://gewis.nl/leden/stukken.

Rond 17:00 uur is er gelegenheid om wat te eten bij GEWIS, de kosten hiervoor bedragen ongeveer 6 euro. Wanneer je hiervan gebruik wilt maken, dien je je uiterlijk voor maandag 5 oktober 13:00 uur opgegeven te hebben. Op de GEWIS-site is binnenkort de inschrijflijst te vinden om je eten te reserveren.

Zij die zich afmelden kunnen een ander lid machtigen. Let hierbij op het bepaalde in HR artikel 5, in het bijzonder dat machtigingen alleen worden geaccepteerd als zij schriftelijk ondertekend worden ingeleverd of via de website ingediend zijn op de juiste plek.

Eten AV147

Datum Ma 05-10-2015 17:00u tot 18:00u
Locatie GEWIS
Kosten Ongeveer 6 euro
Inschrijven Via de website of op het inschrijfscherm
Omschrijving Eten voor AV147. Voor SOHO (wok), kan je kiezen via onderstaande website. Daar kun je ook de prijzen vinden.
 Voor meer informatie zie https://sohorestaurants.nl/onlineshop/wok/
Inschrijven tot Ma 05-10-2015 13:00u
Inschrijven / Bekijk huidige inschrijvingen

Brabantse Borrel

Datum Do 15-10-2015 15:30u tot Do 15-10-2015 20:00u
Locatie GEWIS
Kosten Gratis
Omschrijving Beste Borrelears,

Velen van julie komen uit het mooie Brabant, maar velen zijn ook nieuw in deze mooie provincie. Inmiddels heeft iedereen al kennis kunnen maken met Eindhoven, de grappen van Theo Maassen, het voetbalsucces van PSV en velen ook al met de route naar de Mortel nabij Helmond. Een leuke introductie, maar Brabant heeft veel meer te bieden!

Het is namelijk zo dat Brabant ook een aantal mooie bierbrouwerijen heeft, de lekkerste worstenbroodjes bakt en natuurlijk grote muzikanten voortgebracht heeft. Om iedereen de mogelijkheid te geven een goede introductie te krijgen, of om gewoon lekker te genieten van het Brabantse leven, organiseert de BAC op 15 oktober de "Brabantse borrel". Hiervoor hebben we een aantal lokale biertjes samengevoegd op een borrelkaart welke voor een mooi prijsje te kopen is, zullen er worstenbroodjes zijn voor de snelle trek en zal de borrel begeleid worden door gezellige Brabantse muziek! Daarnaast zal er bij binnenkomst een lekker glaasje schrobbelèr voor je klaarstaan!

Tot borrels!
De BAC
 Voor meer informatie zie barcommissie.nl

GELIFT Liftwedstrijd Parijs en Brussel

Datum Za 07-11-2015 tot Zo 08-11-2015
Kosten €45
Inschrijven Hier
Omschrijving GEWIS gaat naar Parijs! Maar hoe snel, dat moeten we nog afwachten... Als je meegaat met GELIFT dan kun je niet alleen een geweldige liftwedstrijd verwachten, maar ook een goedkope citytrip naar maar liefst twee steden! Wat je krijgt:

Zaterdag: liftend in tweetallen gaan we naar Parijs. We maken een tussenstop in Brussel, zodat we ook daar een culturele highlight kunnen bezichtigen. Aankomst in Parijs zal rond etenstijd zijn, waar het eerst arriverende koppen de GELIFT wisseltrofee in ontvangst mag nemen. In de avond maken we de stad onveilig, en uiteindelijk slapen we in een jeugdherberg.

Zondag: heb je de hele dag om Parijs te ontdekken. De commissie zal zorgen voor wat leuke suggesties, maar het is ook prima als je op eigen houtje de stad in wilt. Aan het eind van de middag nemen we de Thalys terug naar Nederland, zodat we op tijd in de avond terug zijn in Eindhoven.

Inbegrepen in de prijs:
- overnachting in Parijs, ontbijt
- benodigdheden voor tijdens de reis (een kaart, een liftgids, een commissieboekje)
- programma in Parijs
- terugreis met de trein naar Eindhoven
Inschrijven / Bekijk huidige inschrijvingen

I.V.V Decadent Weekend

Datum Vr 11-12-2015 16:00u tot Zo 13-12-2015 23:55u
Locatie Een kasteel
Kosten €70,- (€105,- voor afgestudeerden of niet-leden)
Inschrijven Via de website, inschrijfscherm of via ivv@gewis.nl
Omschrijving Dames en heeren,

Het is ons een grote eer en een waar genoegen u het volgende Decadent Weekend aan te mogen bieden. Logischerwijs zal dit weekend weer in het teken staan van de decadente geneugten des levens, georganiseerd door Dispuut "In Vino Veritas". U kunt vanzelfsprekend weer genieten van de beste wijnen, de heerlijkste gerechten en een prachtige locatie.
Schroom dus niet, schrijf u snel in!


Dispuut "In Vino Veritas"
 Voor meer informatie zie dispuutivv.nl
Inschrijven tot Ma 07-12-2015 00:00u
Inschrijven / Bekijk huidige inschrijvingen

GELIMBO Dieszitting

Datum Di 15-12-2015
Locatie Gaslab
Omschrijving Zoals gebruikelijk is er ook dit jaar weer een dieszitting van dispuut GELIMBO!

Tijdens een van de grootste en uniekste GEWIS-avonden van het jaar viert het dispuut haar oprichting (d.d. 2006) en wordt bovendien prins carnaval 2016 bekend gemaakt.

Weet Ik Veel?! Deelnamelijst

Datum Ma 11-01-2016
Locatie In de studio
Kosten nnb
Inschrijven Site of Schermen
Omschrijving Al die vragen spelen door mijn hoofd,
Stel jezelf maar de vraag:
Weet ik veel? Weet ik veel!


Onlangs is bij ons een leuk mailtje binnengekomen van RTL of wij met een groep studenten mee willen doen aan het RTL4-programma "Weet Ik Veel?!". Dit is een spelshow waarin drie bekende Nederlanders kennisvragen zo goed mogelijk moeten beantwoorden, om zo de finale te behalen waarin ze geld kunnen verdienen voor een goed doel. In de zaal spelen studenten van HBO-scholen en universiteiten mee, en de student met de hoogste score mag de BN'er helpen om zo'n hoog mogelijke geldprijs te winnen, waarvan hij of zij ook een deel krijgt (zonder dat het van het bedrag voor het goede doel af gaat).

Dus lijkt het jou leuk om met een groep naar de studio af te reizen, leuke quiz vragen te beantwoorden, en misschien wel op TV te shinen naast Linda de Mol en een mooi geldbedrag te winnen? Schrijf je hieronder dan snel in!

We moeten een groep van minimaal 30 man aanleveren. De opnames vinden plaats op 11 januari in de avond, meer informatie volgt later nog.
Inschrijven / Bekijk huidige inschrijvingen