Routebeschrijving

GEWIS is te vinden op de campus van de Technische Universiteit Eindhoven. Deze campus is zowel met de trein als met de auto goed te bereiken. Een routebeschrijving hiervoor is hieronder te vinden. Helemaal onderaan kunt u de routebeschrijving naar GEWIS vinden als u eenmaal op de campus bent gearriveerd.

Een printbare routebeschrijving naar de TU/e kunt u hier vinden. Deze routebeschrijving bevat een gedetailleerde kaart van de campus van de TU/e.

Per trein

De Technische Universiteit Eindhoven is uitstekend bereikbaar met de trein. Alle universiteitsgebouwen liggen vlakbij het NS-station Eindhoven. U gaat de perrontrap af, dan rechtsaf en via de uitgang aan de noordzijde naar het busstation. Zodra u het station verlaat loopt u 2 minuten schuin rechts tussen twee gebouwen door naar het kruispunt met een aantal grote gele kegels (aangegeven op de onderstaande plattegrond als Fellenoord). Steek dit kruispunt aan de rechter zijde over en volg het golvend pad wat u langs de Kennispoort (aangegeven op anderstaande plattegrond als KP) en over de Dommel leidt. U bevindt zich nu op het TU/e-terrein.

Voor precieze informatie over vertrek- en aankomsttijden van de treinen, kijk op de website van de NS. Stap niet uit op station Eindhoven Beukenlaan maar op station Eindhoven (Centraal).


Met de auto

De Technische Universiteit Eindhoven is ook goed te bereiken met de auto. Zie hieronder voor de routebeschrijvingen vanuit verschillende windstreken. Tegenwoordig heeft de TU/e wel een parkeerreglement, zie de website parkeren op de TU/e voor meer informatie hierover.

Eenmaal op de campus

De verenigingsruimte van GEWIS is te vinden in het MetaForum op de 3e verdieping, kamer 155 (MF 3.155). Het MetaForum is op de plattegrond van de campus (bovenste figuur) aangegeven met Wh. Neem de lift of de trap in het MetaForum naar de 3e verdieping en volg de richtingaanwijzers naar GEWIS. Kamer 3.155 bevindt zich links en dan rechts.