Vereniging

Infima
Website van studievereniging Van der Waals: "Zoals elke zichzelf respecterende studievereniging heeft ook Van der Waals zijn eigen Borrelruimte."

Bezoek het infima archief of stuur infima in.

Contact informatie
Studievereniging GEWIS
MF 3.155
Postbus 513
5600 MB Eindhoven
Tel: +31 (0)40 247 2815
Fax: +31 (0)40 243 6685
E-mail: bestuur@gewis.nl

Vereniging

GEWIS staat voor GEmeenschap van Wiskunde en Informatica Studenten en is opgericht op 28 juni 1982. GEWIS is de studievereniging voor studenten die studeren aan de faculteit Wiskunde en Informatica aan de Technische Universiteit Eindhoven.

Op deze pagina's kunt u allerlei informatie over onze vereniging vinden. Hier is te vinden uit welke organen de vereniging bestaat, zoals het bestuur, de commissies en disputen. In de Statuten en het Huishoudelijk Reglement kunt alle belangrijke regels en bepalingen alsmede de doelstelling van de vereniging vinden.

Natuurlijk heeft een vereniging ook een geschiedenis en die kunt u vinden bij de historie. Dit is uiteraard maar een afspiegeling, voor een volledig overzicht zult u toch langs moeten komen en met onze leden praten. Het GEWIS-lied is ons verenigingslied en wordt op speciale gelegenheden en bij Algemene Vergaderingen gezongen.

Wilt u contact opnemen met GEWIS of haar bestuur, lees dan alstublieft onze contact pagina. Ook kunt u onze routebeschrijving bekijken.